Cakes and the City

2016-12-29

Przywództwo od kuchni: Massimo Bottura i René Redzepi. Studium przypadku

›
'Oops, I Dropped the Lemon Tart!' - jedno z ikonicznych dań  Osterii Francescany , najlepszej restauracji na świecie według  T...
3 komentarze:
2016-06-12

Brioche proszę

›
Pięć lat temu uczestniczyłam w Blog Forum Gdańsk, gdzie obecna była również Sylwia Kubryńska . Nie pamiętam żebyśmy zamieniły słowo, ale ...
2 komentarze:
2016-03-12

Apples and the city

›
Biszkopt z jabłkami tortownica o średnicy 25-30 cm 4 jajka 250g cukru 3 łyżki oleju 2 łyżki wody 1 łyżka octu 250 g mąki 1.5 ...
2 komentarze:
2016-02-23

Bake you!

›
[Inspiracja:  Ongolala ] Waniliowo-migdałowa babka 2 duże jajka 80 g cukru 60 g mleka 1 ½ laski wanilii 120 g m...
2 komentarze:
2015-10-18

Fast forward

›
Ten sam przepis, jednak ze zmienioną gramaturą ingrediencji: większą ilością mąki i zmielonych migdałów. Zbyt często podsypywałam ciasto mą...
1 komentarz:
2015-09-05

Spring into baking!

›
Raz wypróbowany przepis, do którego będziesz zawsze wracać, nie pojawia się codziennie. Po wielu miesiącach zimowego snu i zapętlenia listy...
1 komentarz:
2014-11-20

6. edycja Kuchnia + Food Film Fest

›
Uwaga, konkurs! Jest mi miło potwierdzić, że z okazji rozpoczynającego się jutro we Wrocławiu Kuchnia + Food Film Fest  mam do rozdania trz...
4 komentarze:
›
Strona główna
Wyświetl wersję na komputer
Moje zdjęcie
Magda Baran
Wrocław, Poland
cake coach / business anthropologist @ http://itisnotrocketscience.me/
Wyświetl mój pełny profil
Obsługiwane przez usługę Blogger.