Cakes and the City
2016-12-29
Przywództwo od kuchni: Massimo Bottura i René Redzepi. Studium przypadku
›
'Oops, I Dropped the Lemon Tart!' - jedno z ikonicznych dań Osterii Francescany , najlepszej restauracji na świecie według T...
3 komentarze:
2016-06-12
Brioche proszę
›
Pięć lat temu uczestniczyłam w Blog Forum Gdańsk, gdzie obecna była również Sylwia Kubryńska . Nie pamiętam żebyśmy zamieniły słowo, ale ...
2 komentarze:
2016-03-12
Apples and the city
›
Biszkopt z jabłkami tortownica o średnicy 25-30 cm 4 jajka 250g cukru 3 łyżki oleju 2 łyżki wody 1 łyżka octu 250 g mąki 1.5 ...
2 komentarze:
2016-02-23
Bake you!
›
[Inspiracja: Ongolala ] Waniliowo-migdałowa babka 2 duże jajka 80 g cukru 60 g mleka 1 ½ laski wanilii 120 g m...
2 komentarze:
2015-10-18
Fast forward
›
Ten sam przepis, jednak ze zmienioną gramaturą ingrediencji: większą ilością mąki i zmielonych migdałów. Zbyt często podsypywałam ciasto mą...
1 komentarz:
2015-09-05
Spring into baking!
›
Raz wypróbowany przepis, do którego będziesz zawsze wracać, nie pojawia się codziennie. Po wielu miesiącach zimowego snu i zapętlenia listy...
1 komentarz:
2014-11-20
6. edycja Kuchnia + Food Film Fest
›
Uwaga, konkurs! Jest mi miło potwierdzić, że z okazji rozpoczynającego się jutro we Wrocławiu Kuchnia + Food Film Fest mam do rozdania trz...
4 komentarze:
›
Strona główna
Wyświetl wersję na komputer