200 g ciasteczek owsianych (np.orzechowych) miażdżymy w blenderze 200 g oat cookies to be mashed in blender |
O, właśnie tak Just like that |
Ponownie w rondelku podgrzewamy 300-400 g masy kajmakowej aż zmięknie i będzie łatwa do rozprowadzenia Again, in a small po, heat up the 300-400 g of kaymak until smooth enough to be spread |
Trzy banany kroimy na plasterki i aranżujemy na masie kajmakwej Three bananas to be cut into slices and arranged on he top of kaymak layer |
ciasto wygląda tak apetycznie...
OdpowiedzUsuńA Na Django byłam i jeszzcze raz chętnie bym się przeszła! :)
byłam już dwa razy na Django GENIALNY!
OdpowiedzUsuńo jezu jakie piękne! chcę je!
OdpowiedzUsuńjestem zakochana w tym cieście, jest niesamowicie proste i przepyszne. osładza mi sesję:)
OdpowiedzUsuńpozdrawiam
UWIELBIAM!!!
OdpowiedzUsuńPyszne musi być to ciasto!
OdpowiedzUsuńDjango nie widziałam,jakos mnie nie kusi, ale za to na Hobbicie byłam, bo uwielbiam :)
Znakomite! Uwielbiam :)
OdpowiedzUsuńbanoffee pie piękne!
OdpowiedzUsuńMoje pierwsze się....rozjechało ;)
A Django jak jak jak?
pozdrawiam eM
Dzięki Madzia ;) Ciasto jest prześwietne i nie ma przy nim dużo pracy. Wyszło idealne, nie rozleciało się. Górę posypałam jeszcze tartą czekoladą. Dodaję do ulubionych i rekomenduję!!
OdpowiedzUsuń